Вижте част 1 ако не сте я прочели. 

С набавените от fundraising кампанията ни през Liberty420  средства, успяхме да закупим количество тестери със същата сензитивност към канабис, каквато е на DrugCheck 3000 – най-разпространения полеви тестер на КАТ. Това, което ще прочетете по-долу е резултат от експерименти, проведени с тестери DrugWpie 1A Тук е важно да отбележим, че не даваме гаранция за методите, които ще опишем по-долу и всеки, изпълняващ ги, го прави изцяло на своя собствена отговорност (!!!) и без гаранция за успех. Не забравяйте, че преди всичко е ваша лична отговорност да опазите себе си и околните пътници живи и в безопасност.

Как да преминем слюнчест тест?

Два положителни теста след разреждане на Кислородна вода с обикновена

Естествено, най-сигурния начин е да изчакаме нужните часове (18-20 часа) и да сме напълно спокойни. Когато това не е опция, вече установихме поне един надежден начин да преминете през полевия тест, без да засече канабис в слюнката ви. Изпробвахме протокола в два пъти (за сега), в които даде негативен резултат на 30-ата минута след употреба, на първия, втория и петия час след употреба. Даде негативен, независимо дали тествания обект се е хранил преди, след пушене или след прилагане на метода. Предстои да изследваме метода повече и върху повече хора и в повече ситуации, но понеже е единственото нещо, което сработи за сега, сметнахме, че искате да знаете за него час по-скоро.

Решението се оказа изключително просто, достъпно и най-вече – евтино. Забавете за всичките широко рекламирани cleaner-и и щуротии за свят пари. Това, което ще ви спаси се казва…устна хигиена.

Както казахме по-горе, полевите тестове не търсят вторичния продукт в тялото ви THC-COOH, а първичния – ∆-9 THC…и то в слюнката. Оказва се, че въпросното ∆-9 THC единствено стои във вашата устна кухина, защото сте пушили и части от веществото са останали по венците, езика, устните ви. Просто преди да се качите в автомобила, трябва да:
1) Си измиете зъбите много добре с четка и паста. Наблегнете на вътрешната страна на устните ви, венците, езика, небцето…повърхностите, по които ще мине памучето на полицейския тестер.
2) Жабурете се Listerine много добре (не е сигурно, че  Listerin-a има отношение към случая, но така постигнахме резултатите и така споделяме)
3) Жабурете се с кислородна вода (3% водороден пероксид). Оказва се, че силно окислителната среда, каквато можем да постигнем с кислородната вода, заличава следите от ∆-9 THC. Ние постигнахме успех като след жабуренето потапяхме четката за зъби в кислородната вода и после четкахме венците, езика, вътрешността на устата, небцето и с нея.
4) Изплакнете кислородната вода с обикновена вода, защото иначе ще имате будеща подозрение бяла пяна в устата си
Почистването на устата ви с кислородна вода се оказва успешно и дългосрочно решение. Имаме потвърдени негативни резултати до 4 часа след употреба. Няма логика, щом на 4-я час давате негативен, после изведнъж да стане позитивен, което ни кара да вярваме,  че промивката в кислородна вода изчиства ∆-9 THC до следващото ви пушене (но не сме го проверили все още).

Какво още е важно за упражнението с кислородната вода:

  1. Не я поглъщайте! Тежките газове са най-малкото, което ще си причините. Възможно е да си отворите зверски язви.
  2. Не я поглъщайте! Сериозно. Дори не си го помисляйте.
  3. Внимавайте с концентрацията! Става дума за 3% водороден пероксид (кислородна вода), а не за 30% водороден пероксид (перхидрол). Перхидролът, меко казано, би ви направил сериозен damage.
    Ако разредите 3% Кислородна вода с допълнително нормална вода (H2O), няма да изчистите THC-то от устата си – пробвахме. Не работи
  4. От жабуренето с Кислородна вода устата ви ще се запени и побелее. Това е нормално
    Усещането не е комфортно и приятно, но със сигурност е по-малко неприятно от отнемане на книжката и глоба от 1500 лева 😉
  5. Употребата на Listerine, може да предизвика положителен тест за алкохол (този, който изследва дъха, а не кръвния). Все още изследваме, дали изобщо имате нужда от жабурене с Listerine и ще споделим резултатите в част 3 на тази статия.
  6. Важно е много добре да си измиете и ръцете. Даже може и тях да третирате с кислородна вода. Имаме споделени истории от хора, на които са им взети и натривки от волана и ръцете, освен от венците и езика. Наличието на THC по ръцете ви е достатъчна причина да бъдете изпратен на кръвен тест.
  7. Това упражнение ви спасява само от слюнчестия тест, но не и от кръвен. Както казахме, кръвния търси съвсем друго нещо – THC-COOH и жабуренето на устата няма да ви избави от наличието на THC-COOH в кръвта.
  8. Не знаем дали това упражнение ви предпазва от DrugCheck 5000, но най-вероятно – да, ще ви предпази
  9. Не сме запознати със здравните рискове ако си жабуриш устата с Кислородна вода твърде често. Ако някой, който ни чете, знае…нека напише един ред в коментарите.

    Така изглежда шише Кислородна вода по българските аптеки

Как да преминем кръвен тест?

Уви, тук няма магическа формула за ефективно решаване на този тест. Най-добрия начин да го преминете е като направите така, че да не се стига до него. THC-COOH може да остане в кръвта ви от 7 часа до повече 2 седмици, в зависимост от количеството и честотата на прием, наред със страшно много други индивидуални характерности и фактори. Част от тези фактори са обективни и еднакви за всички здрави хора.

Факторите, които Ви помагат:
Физическата активност
– Пиенето на течности (вода)
– Потенето
– Приемането на мазни храни

Фактори, които ви пречат:
– Застоял начин на живот
– Високо количество на мастни тъкани
– Бавен метаболизъм
– Взаимодействие с други вещества, които сте приемали

Естествено, пазарът е пълен с всевъзможни течности, които обещават изчистване на кръв, урина и т.н. Всеки е свободен да опита с тях и да върне информация после. Ние не разполагаме с подробности за тях.

Популярни градски митове

Понеже нямаме достатъчен брой тестери, за да изпробваме всички предложени решения и градски легенди, решихме да се спрем на единствената, която има някаква научна логика – окислителната среда от кислородната вода. Чувстваме се длъжни  да отбележим някои от предложенията, които смятаме за откровено  неработещи:
Лимонтузу – това е стар хероинаджийски трик за уринни тестове и няма нищо общо с канабиса, THC, слюнката и т.н.
Да смучеш монета – не виждаме как ще промени нещо, освен да ви докара някой и друг Хепатит
Да смучеш кубче лед – ледът е H2O, водата не ти решава проблемите. Не знаем за температурата да има отражение също
Да си прехапеш езика точно преди теста – WTF?!
Сода бикарбонат – това предложение реално има смисъл, защото водните разтвори на содата са алкални, току виж нещо направят.

Ако имате допълнителна информация по темата или мислите, че грешим някъде, напишете коментар.

 

Харесва ти какво правим? Подкрепи каузата с дарение в Patreon!
Become a patron at Patreon!